Friday, March 15, 2013

National Breakfast Day : Dapatkan Egg McMuffin PERCUMA Pada 18 Mac 2013 Di Semua Cawangan McD


McDonald’s Malaysia melancarkan McDonald’s Breakfast Day untuk meraikan hidangan makan pagi yang paling penting. Pada 18 Mac 2013, McDonald’s akan menawarkan 1 burger Egg McMuffin secara PERCUMA kepada 1000 orang pelanggan pertama di setiap restoran Sarapan McDonald’s di seluruh negara.
Dari 7 pagi hingga 10 pagi, kesemua 222 buah restoran Sarapan McDonald’s akan mengalu-alukan semua rakyat Malaysia bersarapan bersama.

  • Pada 18 Mac 2013, ISNIN
  • Dari pukul 7 pagi hingga 10 pagi, McDonald’s akan menawarkan 1 Egg McMuffin secara percuma kepada 1000 orang pelanggan pertama disetiap restoran McDonald’s termasuk Genting dan KLIA.
  • Tiada sebarang pembelian atau kupon diperlukan.
  • Terhad kepada seorang setiap kunjungan sahaja
  • Boleh makan direstoran, bawa pulang ( take away ) dan pandu lalu ( drive thru ) kecuali McDelivery.
eggmcmuffin
Kenapa McDonald’s mengadakan Breakfast Day? Ini merupakan satu movement atau gerakan sarapan untuk menyatukan rakyat untuk menjadikan sarapan itu sebagai rutin seharian mereka. Ramai di antara kita mengetepikan sarapan kerana terbelenggu dalam gaya hidup yang sibuk. Antara alasan biasa adalah ‘tiada masa’, ‘ menyusahkan’ dan ‘diet’.
Egg McMuffin diperbuat daripada telur segar, keju bersama kepingan ayam dan diapi English Muffin yang segar dibakar.
Selain Malaysia, National Breakfast Day ini akan dibuat serentak di semua cawangan McDonald’s di benua Asia, Timur Tengah dan Afrika iaitu lebih dari 5 juta Egg McMuffin bakal diagihkan kepada pelanggan secara PERCUMA. 
Untuk maklumat lanjut, sila layari www.mcdonalds.com.my.
photo 1 (1)
photo 4photo 2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...