Friday, March 15, 2013

Terkini ! Gluta 100000 Mg ! HOTTEST PRODUCT
Anda ingin mempunyai kulit yg putih melepak, licin dan gebu macam artis Korea? dengan GLUTA 100000 Super Whitening anda mampu miliki kulit cerah dan cantik di samping kelihatan muda dalam masa yang singkat..

Rahsianya adalah Gluta! Dengan dos yang lebih tinggi, Gluta membantu memutihkan kulit dengan menukar pigmen gelap, coklat dan kuning ke pigmen putih kemerahan. Gluta juga menyekat pengeluaran melanin jadi sementara ia memperbaiki tekstur dan keadaan kulit anda, ia juga secara automatik menjadikan kulit anda lebih cerah! 

Biasanya produk kulit yang baik hanya memperbaiki kulit anda sahaja dan tidak mencerahkan kulit. Atau anda boleh mencerahkan kulit anda tetapi kedutan dan garis ketawa kekal anda masih kekal.


Dengan Gluta 100000 ia bukan saja melambatkan proses penuaan sambil meningkatkan kecerahan kulit; ia juga dapat memperbaiki kesihatan anda!
Bukankah ini bonus yang hebat? Semua regim kecantikan yang anda perlukan hanya dengan satu langkah!

Fakta saintifik tentang Gluta
Gluta sememangnya sudah ada dalam badan manusia jadi ia bukanlah benda asing yang perlu diperkenalkan ke dalam badan kita. Gluta terdapat dalam hampir setiap sel badan kita. Ia kebanyakannya dihasilkan oleh hati dan gluta ialah kompaun yang bertindak sebagai barisan pertahanan pertama melawan radikal bebas, virus, serangan bakteria atau kesan penuaan .
Gluta telah digunakan untuk merawat penyakit selama lebih 30 tahun yang lalu, tetapi hanya baru-baru ini Gluta digunakan sebagai rawatan kecantikan
Gluta biasanya digambarkan sebagai molekul ajaib, ibu kepada semua anti-oksidan, penyahtoksik utama dan raja sistem imunisasi.Gluta adalah rahsia untuk anti-penuaan, dan ia juga dikatakan untuk membantu mencegah kanser, demensia, penyakit jantung, penyakit Alzheimer, autisme dan banyak lagi. Ia adalah sangat penting hingga ramai saintis mengatakan Gluta adalah molekul tunggal yang paling berkuasa yang wujud dan tidak mempunyai kesan sampingan, tiada menyebabkan kerosakan dan tiada kesan buruk jika melebihi dos!

Gluta dihasilkan secara semula jadi dalam badan anda. Namun semakin umur meningkat, ia semakin berkurangan. Ia adalah satu proses semula jadi, seperti rambut anda bertukar kelabu dan putih, atau kulit anda menjadi berkedut bila anda semakin tua.
Cara hidup yang tidak sihat sperti makanan segera, diet tidak seimbang, tekanan mental, ketegangan fizikal, terlalu banyak bekerja, pencemaran, persekitaran kerja yang tidak sihat, penuaan, trauma, jangkitan dan radiasi menyumbang kepada pengeluaran gluta yang lebih rendah.

Hati anda, yang menghasilkan Gluta, mendapat terbeban dengan cuba untuk mendetoksifikasi sistem imun anda dan hasilnya adalah penuaan pra-matang, tua sebelum waktunya. Gluta boleh menangguhkan penuaan maksimum berdasarkan sistem badan anda.

Faktanya; lebih tinggi tahap Gluta anda, semakin kurang anda menghidap penyakit kronik seperti sindrom keletihan, kencing manis, penyakit Parkinson, artritis, asma, buah pinggang atau penyakit hati. Anda juga pulih lebih cepat daripada penyakit jika tahap Gluta anda adalah tinggi.Ramai orang mengambil pil glutation untuk meningkatkan kesihatan dan sistem imun mereka.

Ia mudah tetapi berkesan untuk sistem penjagaan kecantikan iaitu anti-penuaan dan pemutihan kulit. Tiada kesan sampingan kerana kulit yang lebih cerah dihasilkan secara automatik! Malah, kesan sampingannya ialah kulit yang lebih cerah!


Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)

* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid

* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)

* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)

* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi

* melindungi jantung & merawat kolestrol

* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll
Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri

* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat

* Jawapan kepada kedutan awal

* Menghasilkan & membaiki DNA

* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Pernahkah anda perasan kebanyakan celebriti kulit hitam, India dan Asia kulit mereka lebih cerah sekarang berbanding ketika di awal kemunculan mereka. Malahan kebanyakan celebriti yang berumur 40an kulit mereka lebih cerah berbanding semasa mereka berumur 20an.
Rahsianya GLUTA! Dengan dos yang lebih tinggi, Gluta membantu memutihkan kulit dengan menukar pigmen gelap, coklat dan kuning ke pigmen putih kemerahan. Gluta juga menyekat pengeluaran melanin jadi sementara ia memperbaiki tekstur dan keadaan kulit anda, ia juga secara automatik menjadikan kulit anda lebih cerah! Bukankah ini bonus yang hebat? Bertindak 2 dalam 1. Biasanya produk kulit yang baik hanya memperbaiki kulit anda sahaja dan tidak mencerahkan. Atau anda boleh meluntur kulit anda tetapi kedutan dan garis ketawa masih kekal. Tetapi Gluta bukan saja melambatkan proses penuaan dan meningkatkan pencerahan kulit, ia juga mencantikkan kulit anda!
CARA PENGAMBILANCara Pengambilan Gluta 100000mg :

*1 @ 2 kapsul sehari

* Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan pagi &@ sebelum tidur.
Kesan Pengambilan Gluta 100000 Untuk Pemutihan Boleh Dilihat Dalam Jangka Masa : 
Medium Brown Skin: 1-2 Bulan
Dark Brown Skin: 3-5 Bulan
Very Dark Skin: 6-12 Bulan
Fair Skin: Kulit Akan Menjadi Putih Kemerahan Dalam Tempoh 2 Minggu -6 Minggu
*disyorkan 2 biji sehari, pagi & mlm utk kesan yg lebih cepat.

KANDUNGAN :
L-Glutathione 100000mg
Vitamin C 1000mg
Berry Mix 1000mg
Fiber 1000mg
Collagen 500mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg 
NOTA :

* Wanita mengandung, menyusukan bayi (bawah 6 bulan) serta kanak-kanak di larang untuk mengambil kapsul ini

SERTA orang yang sudah berumur juga (55tahun ke atas) tidak digalakkan ambil.

* tidak digalakkan minum kopi dan nescafe, teh atau minuman bergas @mesti jarakkan 4jam ke atas dan ambil dengan kuantiti sikit sahaja :). Ini kerana ia akan mengganggu fungsi gluta

* sebaiknya minum banyak air hingga 8 gelas sehari untuk hasil yang lebih cepat
*Dalam sebotol Gluta 100k mengandungi 30 kapsul, jika diambil sekali sehari sebotol cukup untuk sebulan, dan jika 2 kali sehari 2 botol diperlukan untuk sebulan.

*Disyorkan mengamalkan Gluta secara berterusan sekurang-kurangnya selama 2 @ 3 bulan untuk menampakkan kesan yang maksima.

*warna dan kondisi kulit mempengaruhi tahap perubahan. Lebih gelap kulit lebih lama tempoh pencerahan diperlukan. Lebih teruk masalah kulit anda juga lebih lama diperlukan kerana pil ini tiada magic dapat merubah anda sekelip mata :). Namun pengambilan secara konsisten akan menunjukkan perubahan dari semasa ke semasa.

* *Gluta100000 produced by UNOZAWA COMPANY [Korea]. Imported and distributed by PB Pretty White Co. Ltd Thailand

Mendapat kelulusan HALAL dari The Islamic Committe Office of Thailand. Mempunyai GMP dan HACCP


Berminat Dengan Produk - Produk Kecantikan??

Anda Boleh Menghubungi Kami Di Talian : -

Encik Jamli Dahlan
0109467829
BBM Pin : 2963B2EB

Encik Mohd Azizan Asroh
0109454139
0198930196
BBM Pin : 2A2395B2

Puan Saleha Sulla
0168229874

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...